teisipäev, 11. juuni 2019

Minu pere ja muud loomad (maakondlik luulekonkurss)

23. novembril toimus Võnnu kultuurimajas 1.– 4. klassi õpilaste maakondlik luulekonkurss „Minu pere ja muud loomad“. 14st koolist osales 44 õpilast.
 Esineti klasside kaupa. Ette loeti oma kodukoolis õpitud perega seotud lustakas luuletus. Hindamiskomisjonid valisid igast klassist kuus paremat esinejat, kes kohapeal 20 minutiga õppisid esitama loosiga tõmmatud sügise teemaga seotud luuletust.
 Lõpptulemusena jäid sõelale igast klassist kolm tublimat. Iga osaleja kirjutas oma esitatud luuletuse A4 paberile, illustreeris selle ja valminud töödest koostati näitus. Hindajad ei väsinud kordamast, et iga esineja väärinuks auhinda kasvõi selle eest, et julges publiku ette tulla. Avaldati lootust kohtuda järgmisel aastal. Iga esineja sai kingituseks tänukirja ja kauni järjehoidja.
 Rõõmu valmistas meie kooli 4. klassi õpilase Lisete 3. koht  maakondlikul luulekonkursil. Žüriile jäi silma tema luuletuse esitamise emotsionaalsus, ladusus ja esinemisoskus. Suur tänu Lisetele ja tema õpetaja Kairitile.
 Maakondlikul luulekonkursil osales tuntud sõnasepp Margus Konnula ehk Contra. Ta oli abiks hindamiskomisjoni töös, esitas paar luuletust, poseeris soovijatega fotograafile, jagas autogramme ja päeva lõpetuseks jooksis vastvalminud Võnnu staadionil 10000 meetrit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar